Vi tuffade lugnt för motor eftersom det var helt vindstilla.
Blog Image
När vi sett en säl bestämde vi oss för att stanna och fiska. Finns det säl så finns det fisk!
Blog Image
C fick nästan genast upp en stor torsk och när K tog ihjäl den slängde C i kroken igen och fick på en gång napp nr 2 – ännu en stor torsk. Så fort C fått loss kroken åkte den i igen och GENAST fick han napp nr 3 – ännu en torsk. Då sa K att han inte fick slänga i kroken igen!

Kom till Kjerringön och hade att göra ett tag med att filé torskarna men fina filéer blev det. När Tora och Pulverhexa kom fick de ta del av vår fångst!

Men filéerna fick in i kylen för vi gick allihop och åt på restaurangen i hamnen. Himmelskt god lammfilé! Vi hade en härlig avslutning på vår sam-segling med båtarna Pulverhexa och Tora. Mysiga människor som vi är glada att vi träffat!